Ce facem cel mai bine

Explorați domeniile noastre de expertiză

Suntem capabili să oferim o gamă diversificată de servicii juridice, abordând cu încredere o varietate de domenii pentru a satisface nevoile și cerințele clienților noștri.

Consultanță Juridică Generală

Oferim servicii de consultanță în diferite domenii juridice. Nu poți obține rezultate de succes dacă nu cunoști în profunzime domeniul respectiv. Adagiul „O persoană informată este o persoană protejată!” se aplică și în domeniul dreptului, din acest motiv, consultanța juridică este inerentă înaintea întreprinderii oricărei acțiuni.

Dreptul asigurărilor
/Accidente Rutiere

Oferim consultanță juridică, asistare sau reprezentare în fața societății de asigurare sau a instanțelor de judecată în vederea obținerii unor despăgubiri în legătură cu un accident auto din care au rezultat pagube materiale (autoturism avariat parțial/daună totală) sau leziuni corporale/deces (despăgubiri daune morale) asigurându-te că depunem toată expertiza pentru a obține rezultatul dorit.

Drept Civil

Dreptul civil este o ramură a dreptului român care reglementează relațiile (ne)patrimoniale dintre persoanele fizice și/sau juridice. Dacă sunteți chemat în judecată sau aveți un diferend în legătură cu un contract civil (vânzare/închiriere/împrumut) sau vi s-a întârziat/anulat un zbor sau o altă problemă de natură civilă, vă putem oferi asistare și reprezentare juridică de înaltă calitate.

Drept Imobiliar

Te ajutăm si iti oferim suportul necesar în dezvoltarea proiectului tău imobiliar prin redactarea tuturor actelor juridice necesare.

Drept Penal

Oferim servicii de asistență juridică și reprezentare în fața organelor de urmărire penală și în fața instanțelor de judecată.

Contracte

Evaluăm contractele cu atenție sporita la fiecare detaliu pentru a ne asigura că raporturile juridice în care intri sunt intelese.

Nu lua nicio decizie înainte de a ne cere sfatul.
Te va costa mai mult!

De ce să colaborați cu noi?

01

Integritate

02

Profesionalism

03

Experiență

Solicită Consultanță